Kuşadası Trabzonspor Taraftarlar Derneği Açıklama



Derneğimiz bünyesi altında gerçekleştirdiğimiz organizasyonlar:
·      
             Derneğimiz bünyesi altında varlığını sürdüren “Kuşadası Trabzon Gençlik” futbol takımı Bölgesel Amatör  2. Ligde mücadele etmektedir. 2012-13  sezonun da çok başarılı bir sezon geçirmiş ancak 2. olabilmiştir.
·      
            Dernek binamızda Trabzonsporumuz, Süper lig, Şampiyonlar ligi, Avrupa ligi, Türkiye Kupası, hazırlık maçlarını tüm Trabzonsporlu taraftarlar ile birlikte büyük bir heyecan ile izliyoruz.
·       
     Trabzonspor’umuz önde gelen taraftar guruplarından BMN ortaklığı ile gelenekselleştirdiğimiz tekne turu ile Kuşadası’nda yaşayan taraftarımız birbiriyle kaynaşıyor ve yeni dostluklar kurmalarına vesile oluyoruz.
·        
     Trabzonspor’umuz adını Kuşadası’nda yaşatmak için gerçekleştirdiğimiz deplasman organizasyonları:

Sadece Trabzonspor futbol takımı değil, pilot takımımız 1461 Trabzon ve Trabzonspor Basketbol takımını yalnız bırakmamak adına sayısız deplasmanlar yapılmıştır.

Trabzonspor: Denizlispor, Manisaspor, İBB, Akhisar Belediye, Bucaspor

1461 Trabzon: Manispor, Denizlispor, Bucaspor, Karşıyaka, Göstepe

Trabzon Basket: Karşıyaka, Aliağa Petkim deplasmanları olmuştur.
2013-14 sezonun da gerçekleştirmeyi planladığımız deplasman organizasyonları:

Trabzonspor: Akhisar Belediye

1461 Trabzon: Balıkesirspor, Bucaspor, Denizlispor, Fethiyespor, Karşıyaka, Manisaspor

Trabzon Basket: Karşıyaka deplasmanları.
·        Trabzonspor’umuz dışında Trabzon ekiplerinin gerçekleştirdikleri mücadelelere destek vermek için elimizden geldiğince gerekeni yaptık.

Bunlar: Coca-Cola Elit Akademi  U-18 Ligi Trabzonspor 4-2 Fenerbahçe finali ( İzmir Alsancak Stadı ), Kuşadası İnternational Şampiyonası ( U-14 Trabzonspor ), Kuşadası Liseler Arası Futsal Turnuvası ( Akçaabat Anadolu Lisesi ), Torbalı Belediyespor Araklıspor ( Amatör Lig Maçı ), Kuşadası Kepezspor – Trabzon Yalıspor ( Hazırlık Maçı )
·        
    Gelenekselleştirmeye çalıştığımız “İftar yemeği” organizasyonu ile hem dini görevimizi yerine getiriyor hem de tüm taraftarımız ile sohbetler ediyor birbirimizle Trabzonspor hakkında düşüncelerimizi paylaşıyoruz. ( Bu sene 2 Ağustos Perşembe günü iftar yemeğini gerçekleştirmeyi planlıyoruz ) NOT: 2 Ağustos Trabzonspor’umuz 46. Kuruluş yıldönümünü de kutlamış olacağız.